Des de ja fa temps realitzem xerrades i activitats sobre salut dirigides a pacients que estiguin interessats en conèixer en què consisteix la seva patologia i quines poden ser les conseqüències d’un mal control. Descobreix quines són les pròximes xerrades que farem!

Abril 2018

Atelier LIERAC

Decobreixi per què la bellesa no té edat Dijous 26 d'Abril de 15:30 a 19:30 El volem convidar en exclusiva a gaudir d'una experiència de bellesa. 
Confirmi ja la seva asistència, una experta en bellesa l'assessorarà sobre els tractaments LIERAC que millor s'ada ...

Març 2018

Atelier PHYTO

"No hi ha un cabell de mala qualitat, només un cabell mal cuidat" Dijous 15 de Març de 15:30 a 19:30 Volem convidar-lo en exclusiva a descobrir com conseguir un cabell sà i plé de bellesa.
Una experta en bellesa capilar l'assessorarà sobre tractaments PHYTO que millor s&# ...

Aprofitant que és el Dia Mundial del Risc Cardiovascular durant tot el dia estarem realitzant anàlisis de colesterol, glucosa i tensió per només 6€.
No cal demanar hora, només cal que vinguis a veure'ns el mateix dia i t'ho fem al moment.

Què cal saber del dolor

T'agradaria saber què és el dolor, quin tipus de dolor hi ha o què podem fer quan tenim dolor?
El dillus 12 de Febrer realitzarem una xerrada al Casal d'avis de Les Roquetes totalment gratuita i per a tothom que estigui interesat.
Us hi esperem a les 18:00h, ESTEU TOTS CO ...

Juliol 2017

Pateixes de colesterol elevat?
Saps que és la hipercolesterolèmia?
El pròxim dimecres dia 22 de febrer a les 18:15h impartirem una xerrada on explicarem què és el colesterol, donarem consells sobre els hàbits saludables per controlar-lo, i parlarem dels medicaments que el tracte ...