×

Consells

Blog

 Melatonina, l'hormona de la son

Melatonina, l'hormona de la son

Entre un 20 i un 48% de la població adulta a Espanya té dificultats per iniciar i/o mantenir el son. En els nens el percentatge oscil·la entre el 20-25%. Tots ells veuen, d'una manera o una altra, compromesa la seva qualitat de vida. Dormir és necessari per recuperar l'equilibri mental i físic. Una de les claus per un son reparador és la melatonina.
Acné en adolescentes

Acné en adolescentes

Normalment l’acne es manifesta per primera vegada durant l’adolescència: un període molt delicat en el que l’aspecte físic influeix en l’autoestima i en les relacions personals. Per ajudar a un adolescent a viure de la forma mes serena possible amb aquest problema de la pell, i evitar que es converteixi en un problema personal, els pares poden ser de gran ajuda.
Recomanacions higiènic-dieteticas a la menopausa

Recomanacions higiènic-dieteticas a la menopausa

La menopausa es defineix com l'etapa en la vida de la dona, en general als 45 i als 55 anys, quan els ovaris deixen de produir òvuls i finalitzen els períodes menstruals. Aquesta etapa representa la transició del període fèrtil al no fèrtil. Encara que no sigui una malaltia, provoca, en moltes dones símptomes molestos que alteren la seva vida quotidiana.
Saps utilitzar correctament el protector solar?

Saps utilitzar correctament el protector solar?

La pell és la nostra gran barrera protectora i hem de cuidarla be. La llum solar danya la pell degut a les radiacions que emet, la funció del fotoprotector és protegir la pell del dany solar. Hi ha evidencies que les persones que no utilitzen fotoprotector solen envellir un 24% més que les persones que no l'utilitzen. La protecció solar s'ha d'aplicar de forma diària.