Blog

Hàbits per mantenir una vista sana

Hàbits per mantenir una vista sana

Moltes vegades no prestem la atenció necessària que requereix la cura dels nostres ulls. Intentant adoptar uns hàbits en la nostra rutina diària podem prevenir problemes de visió.
Acidesa durant l'embarás

Acidesa durant l'embarás

Si estàs embarassada i, fins el moment, has pogu esquivar l'acidesa estomacal, no baixis la guàrdia: moltes embarassades passan per aixó i també et podria passar a tu. El reflux es una sensació d'acidesa al pit i a la gola. Passa cuan l'àcid estomacal retorna cap a l'esófag, el tub que transporta el menjar desde la boca fins l'estomac. L'acidesa és una sensació a la boca de l'estomac cuan la capa protectora es veu danyada o es insuficient.
El Magnesi

El Magnesi

El magnesi és un mineral essencial que tenim al nostre cos. Participa en més de 300 reaccions químiques del nostre organisme com ara las implicades en la funció muscular, la síntesis proteica i la fixació del calci y el fòsfor a les dents i als ossos.
Saps com prevenir l'Astènia primaveral?

Saps com prevenir l'Astènia primaveral?

Amb l' arribada de la primavera els dies son més llargs, les temperatures més càlides i comencen els primers intents per posar-nos a punt físicament abans d l'estiu. Aquets canvis poden provocar l'anomenada Astènia primaveral.
Acidesa d'estómac

Acidesa d'estómac

Després de les festes solem patir acidesa estomacal (també coneguda com pisosis). Es tracta d'una sensació ardent i dolorosa que es presenta a lèsòfag, just darrere de l'esternum. Pot començar al pit i irradiar-se cap al coll o la gola. En aquet post et volem proposar com es pot tractar aquesta acidesa i quines con les seves principals causes.