×

Blog

 Menopausa: més enllà dels fogots

Menopausa: més enllà dels fogots

Aquesta etapa vital, caracteritzada pel final de la vida fèrtil de la dona, pot abastar més de la meitat de la vida femenina, per la qual cosa aquest tram de la vida és molt més que una sèrie de canvis fisiològics i poden acompanyar-se d'alteracions, que hem d'afrontar de la millor manera possible amb la finalitat d'evitar que afecti negativament la trajectòria personal de cada dona.
TEMPS D'ALÈRGIES

TEMPS D'ALÈRGIES

La temporada d'alergies es temuda per molts, les malalties de tipus al·lèrgic han augmentat en els últims 40 anys. Els símptomes consisteixen en esternuts, secreció nasal, ulls plorosos i coïssor. També dificultat per respirar, sibilàncies i granellades.
Com millorar la salut digestiva.

Com millorar la salut digestiva.

El sistema digestiu està considerat, avui en dia, el segon cervell del nostre cos. Està demostrat que l'estat psicològic i anímic de les persones influeix en les molèsties i patologies. Existeixen estudis sobre com la microbiota condiciona el desenvolupament de malalties, no només digestives, i com afecta la nostre salut la seva composició i les seves alteracions.
Causes i tractaments de la dermatitis seborreica del cuir cabellut

Causes i tractaments de la dermatitis seborreica del cuir cabellut

La dermatitis seborreica és una dermatosi inflamatòria que pot afectar-nos a qualsevol edat. Apareix com un èczema d'intensitat generalment lleu i amb tendència a fer-se crònic, i està relacionat amb l'excès d'activitat de les glàndules sebàcies. Actualment, hi ha un ampli ventall de possibilitats per fer-li front i acabar amb les seves molèsties.