×

Prepara la pell per al sol de primavera

Des de fa unes setmanes, l'augment de les hores de llum y temperatura provoca reajustaments en el sistema hormonal. Aquets es tradueixen entre altres, en un augment de la producció de greix. Degut a aquest increment de greix facial, s'ha de reforçar les neteges profundes i retirar l'excés de greix. Es recomanable utilitzar un antisèptic, un tònic i una crema hidratant especifica per el tipus de pell. En les pells seques o madures el tónic és esencial ja que aporta antioxidants i tonifica. 

El bon temps també provoca que cada vegada més, les persones s'animin a practicar algun esport o activitat a l'aire lliure. Mantenint les precaucions imposades per el Covid-19. Al passar més temps a l'exterior, la pell s'exposa més al pols, al pol·len i augmenten les al·lèrgies! La neteja constant ajuda a mantenir els ulls i la pell seca controlada. 

Finalment, a les portes de l'estiu també s'ha de tenir en compte la radiació solar. Es indispensable utilitzar a la primavera un protector solar amb factor de protecció alt -almenys un SPF 50-, ja que la pell té memòria a les radiacions que va rebent en els mesos anteriors, en els que encara no està bronzejada i no ha fet més que adaptar-se de nou al Sol. A més, el protector solar (o les cremes i maquillatge amb protecció) son productes necessaris per protegir la pell contra els danys del sol, però també son bons aliats si existeix algun tipus d'hiperpigmentació com per exemple les marques post-acne. 

La primavera és bon moment per fer neteja també del necesser. És l'ocasió ideal per desfer-se de cremes caducades, brotxes antigues on s'acumulen bactèries... i anar afegint els productes més lleugers. Una de les coses que no pot faltar al necesser (ni a la rutina diària) son els productes desmaquillants. Anar a dormir amb la pell neta és, en definitiva, salut.